CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Informații Livrare

Livrare Rapidă și Eficientă La GoPet.ro, ne angajăm să vă oferim o experiență de cumpărături cât mai plăcută și convenabilă, începând de la selecția produselor până la livrarea lor la ușa dumneavoastră. Colaborăm cu firma de curierat Cargus pentru a vă asigura că produsele comandate sunt livrate în mod sigur și eficient.

Termeni de Livrare

  • Orarul de Livrare: Livrăm produsele în intervalul de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Timpul specific de livrare depinde de momentul în care este plasată comanda:
    • Comenzile primite după ora 13:30, de luni până vineri, vor fi expediate în ziua următoare.
    • Livrările se efectuează în ziua următoare zilei de expediere, excluzând zilele libere naționale și weekendurile (sâmbăta și duminica).

Notificări prin SMS

  • Confirmare de Expediere: Odată ce AWB-ul (Air Waybill) este creat în sistem, veți primi un SMS cu numărul acestuia. Rețineți că primirea numărului de AWB nu garantează expedierea imediată a coletului.
  • Confirmare de Livrare: Veți primi un alt SMS când comanda dumneavoastră a fost expediată, moment din care coletul ar trebui să ajungă la destinație în maxim 24 de ore, cu excepția cazurilor de întârziere care pot surveni din partea firmei de curierat, în funcție de zona din România.

Cazuri Excepționale Deși întârzierile sunt rare, pot exista situații în care procesarea comenzilor poate dura mai mult decât este anticipat. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a minimiza aceste întârzieri.

La GoPet.ro, punem accent pe transparență și comunicare eficientă cu clienții noștri pentru a asigura o experiență de livrare cât mai bună. Dacă aveți întrebări sau neclarități legate de livrarea produselor, vă încurajăm să ne contactați.