CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Cine suntem

În inima orașului București, acolo unde agitația urbană se împletește armonios cu pasiunea pentru natură și animale, s-a născut GoPet.ro, un magazin online dedicat iubitorilor de animale. Povestea noastră începe în urmă cu câțiva ani, când doi tineri veterinari, Ana și Mihai, au decis să pună bazele unui proiect inspirat de dragostea lor comună pentru patrupezi.

Ana, absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din București, și Mihai, cu o pasiune înflăcărată pentru tehnologie și inovație, și-au unit forțele pentru a crea un spațiu unde calitatea produselor întâlnește serviciul excepțional și inovația. Astfel, într-o zi însorită de primăvară, GoPet.ro a luat naștere din dorința de a oferi o soluție completă și accesibilă pentru toți deținătorii de animale de companie.

Ideea a venit în timp ce Ana trata un câine golden retriever pentru o alergie alimentară. A realizat cât de dificil este pentru proprietarii de animale să găsească produse de înaltă calitate, care să nu fie doar eficiente, ci și sigure pentru prietenii lor blănoși. Discutând această problemă cu Mihai, au ajuns la concluzia că pot face o diferență reală în acest domeniu. Ei au visat să creeze un loc unde să poți găsi totul pentru animalul tău de companie: de la hrană specializată și suplimente, până la accesorii și produse pentru îngrijire.

După luni de cercetare și planificare, GoPet.ro a fost lansat ca un magazin online care oferă o gamă variată de produse pentru animale de companie. Site-ul nostru este ușor de navigat și plin de informații utile, gândit să ofere o experiență plăcută și eficientă de cumpărături. Cu un accent pe calitate și sustenabilitate, fiecare produs este atent selecționat de echipa noastră de experți.

Din dorința de a oferi ceva mai mult decât un simplu magazin online, GoPet.ro a dezvoltat și un blog dedicat, unde proprietarii de animale pot citi articole educative despre nutriție, sănătate, comportament și multe altele. Scopul nostru este de a construi o comunitate informată și conștientă de nevoile specifice ale animalelor de companie.

Pe măsură ce GoPet.ro a crescut, am continuat să ne extindem oferta, introducând produse inovative și sustenabile care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Astăzi, GoPet.ro este recunoscut ca un lider în domeniul produselor pentru animale de companie, fiind apreciat de clienți din întreaga țară pentru angajamentul său față de excelență și inovație.

Cu un serviciu client impecabil și o livrare rapidă, suntem dedicați să facem din cumpărăturile pentru animalul tău de companie o experiență fără stres și plăcută. Echipa noastră, formată din iubitori de animale și profesioniști calificați, este mereu pregătită să ofere sfaturi și suport.

Povestea GoPet.ro este una despre pasiune, dedicare și inovație. Este povestea unui vis transformat în realitate, datorită dorinței de a îmbunătăți viețile animalelor de companie și ale oamenilor care le iubesc. Fie că ești în căutarea celei mai bune hrane pentru pisica ta, unui supliment nutritiv pentru câinele tău sau de accesorii moderne pentru răsfățul animalului tău, GoPet.ro este destinația ta de încredere.