CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Afecțiuni otice

VETERINARY FORMULA CLINICAL CARE- EAR THERAPYSolutie auriculara formulata pentru a trata si preveni infectiile, a calma durerile, a reduce inflamatiile de la nivelul urechii. Curata/ dezinfecteaza/ dezodorizeazaSpecii tinta: caini si pisiciINFECTIIILE AURICULARE CANINESunt afectiuni des intalnite, c..
44,64 lei
Fără TVA:40,95 lei
DR GOLD’S® - EAR THERAPYDr. Gold’s® Ear Therapy este indicat in cazuri de infectii otice fungice si bacteriene pentru caini, pisici si alte animale mici. Formula cu adaos de ketoconazol, acid lactic, acid benzoic și acid salicilic!Utilizare frecventa- nu contine alcoolCalmeaza mancarimile si inflama..
49,60 lei
Fără TVA:45,50 lei
Solutie pentru ingrijirea de rutina a urechilor. Specii tinta: caini/ pisici.Formula contine: acid lactic, acid..
28,34 lei
Fără TVA:26,00 lei
Indicatii:Emulsie cu pH adecvat pentru ingrijirea cotidiana a canalului auricular. Formula ideala pentru conservarea/ restaurarea functiilor urechii. Indicat in tratarea otitelor externe, indiferent de cauze. Fara riscul aparitiei rezistentei la antibiotic!Specii tinta: caini, pisiciMod de utilizare..
49,60 lei
Fără TVA:45,50 lei
Lotiune auriculara Otiflush,125 ml este o solutie auriculara antibacteriala si antiseptica, (cu digluconat de clorhexidina si Tris EDTA) a carei formula speciala indeparteaza cu delicatete, excesul de cerumen acumulat in canalul auditiv al cainelui sau pisicii.Produsul este recomandat pentru:Curatar..
49,60 lei
Fără TVA:45,50 lei
Solutie otica igienizanta, non-iritanta si cu proproetati de alcalinizare.Caracteristici:• Ajută la controlul multiplicarii microorganismelor în canalul auricular fără utilizare de antibiotice, prin crearea unui mediu ostil pentru proliferarea acestora.• Acțiune sinergică a EDTA și trometamina — Îmb..
111,94 lei
Fără TVA:102,70 lei
Solutie auriculara de curatare,uscare, cerumenolitica, keratolitica și cu efecte lipoliticeCaracteristici:• Ajută la controlul multiplicarii microorganismelor în canalul auricular, creând în același timp un mediu ostil pentru proliferarea lor.• efecte puternice de uscare și acidifiere a conductului ..
111,94 lei
Fără TVA:102,70 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)