CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Termeni și Condiții Generale pentru GoPet.ro

1. Introducere GoPet.ro este operat de CITYVET DISTRIBUTION SRL, cu sediul înregistrat în București, Cod Unic de Înregistrare: 44170570, nr. de ordine în registrul comerțului J40/7438/2021. Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului GoPet.ro și toate achizițiile de produse și servicii realizate prin acest site.

2. Condiții de Utilizare Utilizarea site-ului GoPet.ro este permisă numai persoanelor fizice care au împlinit vârsta de 18 ani. Prin utilizarea acestui site, vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile desfășurate sub contul dumneavoastră.

3. Drepturi de Proprietate Intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asociate cu materialele de pe GoPet.ro, inclusiv designul, textele, grafica, și alte fișiere, aparțin CITYVET DISTRIBUTION SRL sau licențiatorilor săi. Aceste materiale sunt protejate de legile naționale și internaționale privind drepturile de autor și nu pot fi copiate sau reutilizate fără permisiunea explicită a CITYVET DISTRIBUTION SRL.

4. Produse și Servicii GoPet.ro oferă produse pentru animale de companie, inclusiv alimente, suplimente și accesorii. Nu garantăm că descrierile produselor sau alte conținuturi ale site-ului sunt exacte, complete, actuale sau fără erori.

5. Limitarea Răspunderii CITYVET DISTRIBUTION SRL nu își asumă răspunderea pentru daune indirecte, accidentale, speciale sau următoare, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit ori alte pierderi intangibile rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsele și serviciile oferite. În cazul unui defect al unui produs, responsabilitatea CITYVET DISTRIBUTION SRL se limitează la înlocuirea produsului sau rambursarea sumei plătite, după caz.

6. Transacții Toate plățile efectuate prin GoPet.ro sunt gestionate prin intermediul unor sisteme de plată sigure. CITYVET DISTRIBUTION SRL nu este responsabil pentru problemele de securitate care nu se află în controlul său direct sau pentru furtul de informații de la terți.

7. Politica de Retur Produsele pot fi returnate în conformitate cu politica noastră de retur, disponibilă separat pe site. Consumatorii au dreptul la retur conform legislației în vigoare, sub rezerva unor condiții specifice care pot limita acest drept.

8. Exonerare de Răspundere pentru Informații CITYVET DISTRIBUTION SRL nu garantează că informațiile prezentate pe GoPet.ro sunt libere de greșeli, și nu își asumă responsabilitatea pentru omisiuni sau greșeli.

9. Legislație Aplicabilă Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați conform legislației din România, iar orice dispute legate de acești termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor CITYVET DISTRIBUTION SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic aceste condiții.