CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

CityVet - Cumpara produse veterinare premium

Șampon pentru pisici. Formula sa delicatăcurăță în profunzime, hrănește și protejeazăfirul de păr și îl face suplu și strălucitor.Extractul de mușețel calmează șireîmprospătează pielea iritată, sensibilă.Aromă de lămâie.Ingrediente: apă, sulfat de sodiu lauret,clorură de sodiu, cocamidopropil, betai..
9,21 lei
Fără TVA:8,45 lei
Șampon pentru câini. Formulă să delicatăcurăță în profunzime, hrănește și protejeazăfirul de păr și îl face suplu și strălucitor.Extractul de mușețel calmează șireîmprospătează pielea iritată, sensibilă.Aromă de cocos.Ingrediente: apă, sulfat de sodiu lauret,clorură de sodiu, cocamidopropil, betaină..
9,21 lei
Fără TVA:8,45 lei
Șampon cu substanțe naturale, creatpentru întreținerea și igienizarea păruluila cabaline. Înlătură excesul de grăsimi,murdăria și mirosurile neplăcute.Nutritiv pentru epidermă și firul de păr. Serecomandă contra căderii părului.Coferă luciu și strălucire părului.Ingrediente: apă, sodium laureth sulf..
13,46 lei
Fără TVA:12,35 lei
Pernuțe crocante, special formulate pentru pisicile cu tractulgastrointestinal sensibil sau cu predispoziție la alergii alimentare.Principalele ingrediente sunt orezul și proteinele deshidratate,care minimalizează riscul apariției intoleranței alimentare.Recomandare: sub formă de gustare între mese...
15,59 lei
Fără TVA:14,30 lei
Sac 5L ( 2,1 kg)Aroma delavandaAsternut igienic pentru litiera pisicii ,PE BAZA DE SILICIU SI CRISTALE PARFUMATE CU LAVANDA. GRANULE SILICA 1 8MM, Capacitate de absorbtie 500%..
49,60 lei
Fără TVA:45,50 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)