CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Vetnil - Cumpara produse veterinare premium

CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE DE LUBRIFIERE ȘI IGIENĂ PENTRU OCHII ANIMALELOR DE COMPANIE.Optivet® Tears este o soluție topică pe bază de 0,2% Hialuronat de Sodiu și 0,3% Carboximetilceluloză (CMC). Această asociere are proprietăți lubrifiante și ajută la igiena ochilor, facilitând îndepărtarea secrețiilor ș..
141,70 lei
Fără TVA:130,00 lei
Furaj complementar pe baza de vitamine si oligoelemente care participa direct sau indirect la metabolismul celular, cu precadere al celulelor sagvine si al altora cu multiplicare rapida. Specii tinta: caini, pisiciCompozitie pe comprimat: Vita B1 (min) 1,9 mg, B2 (min) 1,9 mg, B6 (min) 1,5 mg si B12..
86,44 lei
Fără TVA:79,30 lei
Supliment electrolitic pentru animalele mici este un compus  echilibrat, de rehidratare, pentru inlocuirea rapida a electrolitilor pierduti, pe cale orala.Eletrolítico® Pet este un supliment electrolitic indicat in timpul si dupa exercitii fizice sau pentru mentinerea hidratarii adecvate la caini, p..
121,86 lei
Fără TVA:111,80 lei
Supliment de vitamina C indicat pentru câini, pisici, păsări, rozătoare și reptile. Flaconul cu picături care conține 30 ml. Vitamina C sau acid ascorbic este un nutrient care îndeplinește diverse funcții metabolice, acționând ca cofactor și coenzimă în diferite reacții biologice. Este un puternic a..
59,51 lei
Fără TVA:54,60 lei
Furaj complementar indicat pentru restaurarea echilibrului hidro-electrolitic si recuperarea dupa exercitii fizice intense. Aroma de morcov.Specii tinta: cai, catari, magariDozare/ administrare: Pe cale orală. 5g produs/ 100kg gv. Cu 4-6 ore inainte de efort sau in functie de necesarul animalului.CO..
94,94 lei
Fără TVA:87,10 lei
Furaj complementar indicat ca absorbant de toxine și otrăvuri din tractul gastrointestinal, in cazuri de otrăvire sau diverse intoxicații. Suport in diaree și gastroenterite.Specii tinta: caini, pisici, ovine, suine, cabaline, caprine, porcineDozare/ administrare: Pe cale orală, adăugat la alimente ..
291,90 lei
Fără TVA:267,80 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)