CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Bastonase cu valoare nutritionala remarcabila HIKARI VIBRA BITES BABY, 37g

Bastonase cu valoare nutritionala remarcabila HIKARI VIBRA BITES BABY, 37g
Reducere -20 %
Bastonase cu valoare nutritionala remarcabila HIKARI VIBRA BITES BABY, 37g
  • Brand: Hikari
  • Cod SKU: BAD57
Oferta se incheie in:
Day
Hour
Min
Sec
21,54 lei
26,92 lei
Fără TVA: 19,76 lei
Plata in rate
Imaginile produsului sunt orientative și au scop informativ.
Detalii produs
Greutate 37 g
Produs pentru pesti
Tip produs hrana
Gama VIBRA BITES
Vibra Bites sunt sub forma unor bețe/bastonașe asemănător unui vierme Chironomus (bloodworm), avand o valoarea nutritionala remarcabilă și o capacitate de îmbunătățire a culorii pe care trebuie să o vedeți pentru a o crede. Poate fi folosita la orice plan zilnic de hrănire, această dietă formulată unic va spori creșterea și va sprijini sistemul imunitar!
CARACTERISTICI
Efect incredibil de îmbunătățire a culorii
Forma asemănătore unui vierme, conceputa special pentru a se mișca ușor in curentul de apa, în timp ce se mișca lent și aleator prin coloana de apă activeaza insinctul de hranire al pestilor, așa cum ar face hrana vie. O alternativă complet sigură la hrana vie
Formula echilibrată unic oferă nutrienți pe care viermi vii pur și simplu nu pot sa-i ofere, fără riscul de paraziti sau bacterii.
HRANIRE
Hrăniți de 2-3 ori pe zi numai cantitatea de hrana pe care pestii o vor consuma complet în câteva minute. Aveți grijă să evitați suprahranirea și să îndepărtați întotdeauna hrana nemancata după perioada de hranire.
 
COMPOZIȚIE: Făină de pește, făină de krill, făină de grâu, porumb în fulgi, drojdie de bere uscată, făină de sepie, făină de germeni de grâu, făină de gluten de grâu, ulei de pește, pupe întregi de viermi de mătase zdrobite, poliesteri de zaharoză vegetală hidrolizată, viermi, astaxantină, DL-metionină, usturoi, clorură de colină, supliment de vitamina E, L-ascorbil-2-polifosfat (vitamina C stabilizată), inozitol, pantotenat de calciu, riboflavină, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, niacină, acid folic, supliment de vitamina D3, biotină, supliment de vitamina B12, fosfat disodic, sare, sulfat feros, sulfat de magneziu, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu, roșu 3, galben 5 (culori artificiale).

COMPUSI ANALITICI: Proteină brută 76%, uleiuri brute și grăsimi 7%, fibre brute 5%, umiditate 10%, Cenusa: 13%, Fosfor: 1%


Notă: Hikari Vibra Bites conține niveluri ridicate de ingrediente naturale care pot provoca o ușoară schimbare a culorii de la un lot de producție la altul. Cu siguranta, datorită standardelor noastre rigide de calitate, fiecare pachet îndeplinește specificațiile noastre nutriționale superioare.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun