CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Club 4 Paws - Cumpara produse veterinare premium

Aceasta este o hrană premium echilibrată pentru pisici și câini. Rețeteleporțiilor uscate și umede sunt elaborate de către experți internaționalicu autoritate în domeniul hranei animalelor domestice sub monitorizareaveterinarilor ucraineni. Noi vă oferim un asortiment bogat de porții umede,uscate și delicatese pentru pisici și câini.

Toate rațiile sunt echilibrate: conțin ingrediente din carne Nr. 1 încomponență, îmbogățite cu complexul Omega-3 și Omega-6, conțin toatevitaminele și mineralele necesare și iau în considerare toate necesitățiledeosebite a organismului animalului. Produsele noastre îmbină formulaunică INTEGRAMIX – aceasta conține 4 ingrediente dint 4 părți ale lumii,care ajută la menținerea sănătății animalului de companie.

Brandul susține în mod activ și realizează programe educative și inițiativesociale pentru dezvoltarea culturii existenței în comun a oamenilor cuanimalele în Ucraina.

Grija noastră și dragostea față de animalele domestice nu se limiteazănumai la alimentația corectă. Noi suntem convinși, că pentru o viațăbună a animalelor domestice este necesar mai mult decât pur și simplumâncarea. Animalele de companie necesită atenția noastră, prezențanoastră, dragostea și bunătatea noastră. Noi suntem convinși, că misiuneanoastră – este oferirea posibilității oamenilor să fie cât mai buni posibil față


CLUB 4 PAWS PREMIUM «CU SOMON». HRANA USCATA COMPLETA PENTRU PISICI ADULTE STERILIZATE. Avantajele Club4Paws Sterilizate:    Ingrediente din carne Nr. 1    Mentine sanatatea tractului urinar    Ajuta la pastrarea greutatii pisicii    Omega 3 + Omega 6 pentru o piele sanatoasa si blana stralucitoare ..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "STERILIZAT". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE STERILIZATEFormula uscată premium este creată în așa fel încât să asigure necesitățile pisicilor sterilizate saucastrate. Are carnea ca ingredientul principal, include carne de pui într-un procent de 24%, care are unproce..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM «MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII TRACTULUI URINAR». HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTENutriție premium uscată pentru pisicile adulte sensibile la bolile sistemului urinar. Complexul de Ca, Pși Mg balanțat previne urolitiaza prin scăderea cristalelor în urină. Hrana conține carne d..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU EFECT DE ELIMINARE A GHEMOTOACELOR DE BLANĂ DIN TRACTUL DIGESTIV". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTENutriția uscată premium conține fibre insolubile (celuloză microcristalină), care îndepărteazăghemotoacele de păr din tractul digestiv și stimulează motilitatea inte..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
300 g900 g2 kg14 kgCLUB 4 PAWS PREMIUMpentru pisici adulteCU VITĂ    CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU VIŢEL". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE    Ingrediente din carne nr 1    CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU VIŢEL". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE    Ajutor în menţinerea pielii sănătoase şi ..
215,00 lei
Fără TVA:197,25 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU SOMON". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTEHrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne dintr-un procent de 27%,Biluțele crocante cu somon au un gust excelent și sunt concepute pentru pisici adulte. Complexul deacizi grași nesaturați Omega..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "PUI". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTEHrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal, include carne de pui într-un procent de26%, care are un procent de digerabilitate ridicat - de până la 80%. Complexul de acizi grași nesaturațiOmega 3 + Omega 6 mențin pi..
215,00 lei
Fără TVA:197,25 lei
300 g2 kg14 kgCLUB 4 PAWS PREMIUMpentru pisici adulteCU IEPURE    CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU IEPURE". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE    Ingrediente din carne nr 1    CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU IEPURE". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE    Ajutor în menţinerea pielii sănătoase şi b..
215,00 lei
Fără TVA:197,25 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "DIGESTIE SENSIBILĂ". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTEIngrediente din carne nr 1CLUB 4 PAWS PREMIUM "DIGESTIE SENSIBILĂ". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTEAjutor în menţinerea pielii sănătoase şi blanei strălucitoareCLUB 4 PAWS PREMIUM "DIGESTIE SENSIBILĂ"...
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM. PENTRU PISICILE CARE LOCUIESC ÎN ÎNCĂPERE "4 ÎN 1". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTEHrana uscată premium conține o formulă 4 în 1 pentru pisicile adulte care trăiesc în casă:1) Complexul de Ca, P și Mg previne urolitiaza prin scăderea cristalelor în urină2) Probiotic..
250,00 lei
Fără TVA:229,36 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU CĂȚEI DE TALIE MARE "PUI". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ.Fiecare bucată de hrană uscată premium pentru căței are carnea ca ingredient principal alături de o formulă specială de creștere bogată în pui (29%), condroitină și glucozamină, care facilitează dezvoltarea articulațiilor să..
199,99 lei
Fără TVA:183,48 lei
CLUBUL 4 PAWS PREMIUM PENTRU CÂINI DE TALIE MICĂ. HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU CÂINI ADULȚI.Hrana uscată premium are carnea ca ingredient principal alături de o formulă bine echilibrată, cu un conținut ridicat de pui (29%) și are un gust excelent pentru câinii de talie mică, cu o greutate de până la..
185,01 lei
Fără TVA:169,73 lei
CLUBUL 4 PAWS PREMIUM PENTRU RASELE DE MĂRIME MIJLOCIE. HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU CÂINI ADULȚI.Hrană premium echilibrată pentru câinii adulți care cântăresc între 11 kg și 25 kg. Hrana conține ingrediente din carne # 1; este îmbogățită cu toate vitaminele și mineralele esențiale, complexul Omega ..
185,01 lei
Fără TVA:169,73 lei
CLUBUL 4 PAWS PREMIUM "MIEL ȘI OREZ" PENTRU CÂINI ADULȚI DE TALIE MICĂ. HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ.Nutriția premium conține o formulă hipoalergenică bazată pe carne dietetică de miel și orez care elimină cele mai multe cauze ale reacțiilor alergice. Rația nu conține porumb, grâu, arome sau coloranți arti..
269,99 lei
Fără TVA:247,70 lei
Club 4 Paws Premium „Activ”: Hrană uscată completă pentru câini adulți activi de toate raseleNutriția uscată premium are carnea ca ingredient principal, cu un conținut ridicat de proteine, 30%, și de grăsimi, 15%, care satisfac nevoile energetice ridicate ale câinilor activi și sportivi de toate ras..
199,99 lei
Fără TVA:183,48 lei
Club 4 Paws Premium pentru rasele mari: Hrană uscată completă pentru câini adulțiHrană premium echilibrată pentru câini adulți de rase mari, cu greutatea între 26 kg și 90 kg. Aceasta conține carne ca ingredient principal și este îmbogățită cu toate vitaminele și mineralele necesare, inclusiv comple..
185,01 lei
Fără TVA:169,73 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU CARNE DE VITĂ ÎN JELEU". HRANĂ CONSERVATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICI ADULTE STERILIZATEIngrediente: 75 % carne și produse derivate de natură animală în bucăți, inclusiv din carne de vită 10 %, cereale, extract din proteine vegetale, produse derivate de natură vegetală (fibre alim..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU SOMON ÎN JELEU". HRANĂ UMEDĂ COMPLETĂ PENTRU PISICI ADULTEHrana umedă premium conține ingrediente din carne și pește în procent de 77%, în felii și jeleu apetisant, care au un gust excelent pentru pisicile adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 mențin p..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU CARNE DE RAŢĂ ÎN SOS". HRANĂ CONSERVATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICI ADULTE Ingrediente: 79 % carne și produse de origine animală în bucăți, inclusiv din carne de raţă 10 %, cereale, extract din proteine vegetale, minerale, uleiuri și grăsimi (ulei de somon 0,5 %), fructe (banane 0..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU MIEL ÎN SOS". HRANA CONSERVATA COMPLETA PENTRU PISICI ADULTEHrana  Premium conține 78% carne și ingrediente din carne în fiecare bucata, precum și un sos delicios pe care îl adoră pisicile adulte. Complexul de acizi grași Omega 3 + Omega 6 menține pielea sănătoasă și blana st..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
 CLUB 4 PAWS PREMIUM PLUS "CU PUI ÎN SOS". HRANĂ CONSERVATĂ COMPLET PENTRU PISICI ADULTEAjutor în menţinerea pielii sănătoase şi blanei strălucitoareCLUB 4 PAWS PREMIUM PLUS "CU PUI ÎN SOS". HRANĂ CONSERVATĂ COMPLET PENTRU PISICI ADULTEPełnoporcjowy i zbilansowany pokarm premium pentru pisici adulte..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU PUI ÎN JELEU". HRANĂ UMEDĂ COMPLETĂ PENTRU CÂINI ADULȚIFiecare bucată din hrana umedă premium conține carne și ingrediente din carne în proporție de 80%, având un gust excelent pentru câinii de talie mică cu o greutate de până la 10 kg și vârsta de peste 1 an.AVANTAJE:7/4 - o..
2,59 lei
Fără TVA:2,38 lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)