CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Supliment Nutrițional pentru Pisici și Câini de Talie Mică, ReConvales® Dolor, 90ml

Supliment Nutrițional pentru Pisici și Câini de Talie Mică, ReConvales® Dolor, 90ml
Supliment Nutrițional pentru Pisici și Câini de Talie Mică, ReConvales® Dolor, 90ml
52,43 lei
Fără TVA: 48,10 lei
Plata in rate
Imaginile produsului sunt orientative și au scop informativ.
Detalii produs
Produs pentru caini,pisici
Volum 90ml
Detalii animal de companie
Talie mica

Introducere ReConvales® Dolor este un supliment alimentar inovativ, conceput special pentru pisici și câini de talie mică. Acest produs excepțional conține extracte din coajă de salcie și gheara-diavolului, ingrediente naturale renumite pentru beneficiile lor asupra sănătății.


Beneficii cheie
       •    Formula Echilibrată: ReConvales® Dolor combină diverse componente vegetale care îmbogățesc dieta animalului dvs. cu fitonutrienți valoroși. Aceste ingrediente contribuie la îmbunătățirea stării generale de sănătate a animalului.
       •    Aport Vital de Vitamine și Minerale: Acest supliment furnizează vitamine esențiale, minerale și oligoelemente ușor absorbabile, necesare pentru susținerea funcțiilor vitale.
       •    Acceptabilitate Ridicată: Datorită formei lichide, ReConvales® Dolor este ușor de administrat și are o rată de acceptare excelentă printre animale.

Compoziție
       •    Ingrediente principale: Derivate vegetale (gheara-diavolului 2%, coada-calului 1%, măceș 1%, coajă de salcie 1%), carne și produse derivate de origine animală, uleiuri și grăsimi, minerale.
       •    Analiză Nutrițională: Proteină brută 4.4%, grăsimi brute 3.8%, fibre brute 1.5%, cenușă brută 1.2%, umiditate 81.8%.
       •    Aditivi nutriționali (per 1000 ml): Vitamina A 2,000 UI, Vitamina D3 960 mg, Taurină 1,191 mg, Fier 14 mg, Mangan 2 mg, Zinc 7 mg.


Recomandări de Administrare
•    Pentru pisici:
o    Până la 5 kg: 2 x 5 ml pe zi
o    Peste 5 kg: 2 x 7.5 ml pe zi


•    Pentru câini:
o    Până la 5 kg: 2 x 5 ml pe zi
o    Între 5 - 10 kg: 2 x 7.5 ml pe zi
o    Între 10 - 15 kg: 2 x 10 ml pe zi
o    Peste 15 kg: 2 x 12 ml pe zi

Utilizare Recomandată Se recomandă utilizarea inițială pentru o perioadă de până la 12 săptămâni. Pentru prelungirea perioadei de administrare, consultați medicul veterinar. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, păstrați la frigider și consumați în termen de 10 zile.

Durabilitate și Ambalare
       •    Perioada de valabilitate: 36 de luni
       •    Forma de comercializare: flacon de 90 ml fiecare

Ingrediente Speciale
•    Coaja de Salcie: Conține salicină, care se transformă în organism în acid salicilic, oferind proprietăți antiinflamatoare și analgezice naturale.
•    Gheara-diavolului, Măceș și Coada-calului: Îmbogățesc dieta cu substanțe fitochimice valoroase care susțin sănătatea generală.

ReConvales® Dolor este soluția ideală pentru a asigura bunăstarea animalelor dvs. de companie, oferindu-le toate substanțele nutritive necesare pentru o viață sănătoasă și activă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun