CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Optimeal super premium - Cumpara produse veterinare premium

Sănătatea și frumusețea naturală a animalului de companie sunt ceea ce ne inspiră să ne dezvoltăm constant. De aceea, fiecare dintre formulele OPTIMEAL™ este concepută pentru a întări sistemul imunitar și special perfecționată pentru a îmbunătăți sănătatea animalului de companie și a-i oferi o energie vitală impecabilă pentru o viață lungă și de calitate.

ΒETA-1.3/1.6-GLUCANI PURIFICAȚI

Beta-1.3/1.6-glucanii purificați sunt compuși naturali care ajută la: întărirea protecției naturale a animalelor tinere; prevenirea scăderii statusului imunitar al animalelor mai în vârstă; întărirea imunității în caz de stres sau boală; întărirea răspunsului imunitar după vaccinare; creșterea semnificativă a titrului de anticorpi din lapte.

PREBIOTIC

Are un efect pozitiv asupra sănătății sistemului digestiv al animalelor de companie. Atrage bacteriile patogene și, prin atașarea lor la sine, le elimină din sistemul digestiv, ceea ce, la rândul său, îmbunătățește cantitatea și calitatea materiilor fecale.

ANTIOXIDANT NATURAL SUBSTAR ULTRA

Formula SUBSTAR ULTRA pe bază de rozmarin protejează celulele organismului împotriva deteriorării și întăresc sistemul imunitar. Antioxidanții naturali previn distrugerea celulelor iar acest lucru contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar

OMEGA 3 ȘI 6 / ZINC / BIOTINĂ

Omega-3 și 6 sunt necesare pentru o piele sănătoasă și o blană frumoasă. Zincul are un efect antiinflamator extrem de puternic atât la nivelul intestinelor (în cazul ingerării), cât și la nivelul pielii și al blănii. Biotina (numită și «vitamina frumuseții») îmbunătățește sinteza colagenului și are un efect pozitiv asupra stării pielii și a blănii.


Tract urinar sănătos:Conținut echilibrat de minerale pentru menținerea sănătății sistemului urinar.Controlul greutății:L-carnitina ajută la transformarea grăsimilor în energie.Piele și blană sănătoase:Omega 3, Omega 6 (ulei de borage, uleiuri de somon, semințe de in) mențin sistemul urinar sănătos d..
370,01 lei
Fără TVA:339,46 lei
Pentru pisici adulte:Curcan și ovăzTract urinar sănătos:Conținut echilibrat de minerale pentru menținerea sănătății sistemului urinar.Controlul greutății:L-carnitina ajută la conversia grăsimilor în energie.Menține sistemul urinar sănătos datorită conținutului echilibrat de minerale. Susține greutat..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Conținut ridicat de vită și sorg pentru un tract urinar sănătos și un conținut de minerale echilibrat, care contribuie la menținerea sănătății sistemului urinar. Controlul greutății este asigurat de L-carnitină, care ajută la convertirea grăsimilor în energie, menținând tractul urinar sănătos datori..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Digestie sănătoasă: Proteine de înaltă calitate și prebiotice pentru piele și blană sănătoase, îmbogățite cu Omega 3 & 6, zinc și biotină. Formula este îmbogățită cu proteine, minerale și vitamine pentru a satisface nevoile esențiale ale pisicii, întărind imunitatea și contribuind la curățarea dinți..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Digestie sănătoasă: Ajută la eliminarea ghemotoacelor. Piele și blană sănătoase (ulei de borage, Omega 3, Omega 6). Îmbunătățește permeabilitatea intestinală și previne formarea ghemotoacelor de blană în stomac. Întărește sistemul imunitar.Compoziție: Proteine deshidratate de rață, cel puțin 26%, or..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Digestie sănătoasă: Proteine de înaltă calitate și prebiotice. Piele și blană sănătoase: Omega 3 & 6, zinc, biotină. Carnea de vită proaspătă, sub formă de carne tocată, oferă pisicii proteine de origine animală de înaltă calitate, ușor digerabile, contribuind la o digestie sănătoasă și la curățarea..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Digestie sănătoasă: Proteine de înaltă calitate și prebiotice. Piele și blană sănătoasă: Omega 3 & 6, zinc, biotină. Colagen de pește nedenaturat din pește întreg. Conținutul ridicat de cod oferă pisicii proteine de înaltă calitate, ușor digerabile. Colagenul nedenaturat și acizii grași Omega-3 din ..
295,01 lei
Fără TVA:270,65 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)