CUMPĂRĂ DUPĂ SPECIE
Coșul meu

Champion - Cumpara produse veterinare premium

Formula spray imbogatita, dedicata cainilorsi pisicilor. Contine proteine de casmir si d-panthenol. Restaureaza si asiguraconditia optima a blanii, care va deveni foarte usor de descalcit si coafat/pieptanat, pastrand in acelasi timp volumul. Nu incarca blana! Aroma de lavandaare efect terapeutic si..
52,43 lei
Fără TVA:48,10 lei
Indicatii: Spray Profesional cu dublaactiune, pe baza de Keratina. Formula speciala pentru o intretinere siingrijire optima a blanii pisicilor. Protejeaza firul de par impotrivaagresiunilor provocate de pieptanare si impiedica incalcirea blanii. Ideal iningrijirea raselor de pisici cu blana ciufulit..
58,10 lei
Fără TVA:53,30 lei
Șampon profesional pentru cățeluși ShihTzu. Hidratează pielea și catifeleazăblana, care va deveni foarte ușor depieptănat. Îndepărtează chiar și cele maidificile pete, fără a compromitemecanismul natural de apărare al pielii.Conține extracte naturale de bumbac șialoe vera, D-Panthenol...
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru pisici cu blana lunga.Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat.Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Extractul de" Iarba Matei" are efect calmant..
48,18 lei
Fără TVA:44,20 lei
Indicatii:Sampon Profesional care hidrateaza pielea si catifeleaza blana. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Recomandat pentru catelusii de toate rasele.Specii tinta: cainiMod de utilizare:Udati blana cu apa calduta si aplicati a ca..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon Profesional care hidrateaza pielea si catifeleaza blana catelusilor din rasa Yorkshire Terrier. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.special creat pentru pielea sensibila a catelusilor din rasa Yorkshire Terrier.Blana..
48,18 lei
Fără TVA:44,20 lei
Indicatii:Sampon  Profesional pentru  pentru catelusii din rasa Shih Tzu. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Blana va deveni foarte matasoasa, cu o tex..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional pentru catelusii din rasele cu blana alba. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Hidratare de lunga durata, accelerare a reg..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru pielea sensibila a cainilor din rasa Yorkshire Terrier .Contine uleiuri naturale, proteine de matase si lanolina. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a co..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Recomandat cainilor cu par scurt si matasos : Rottweiller, Boxeri, Ogari,Specii tinta: cainiMod de utiliza..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Formula confera blanii un aspect aspru, sarmos, cu stralucire deosebita.                    Recomandat ca..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Formula confera blanii un aspect pufos si stralucire deosebita.Recomandat cainilor cu blana pufoasa (Coll..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru cainii care au blana neagra sau de culoare inchisa. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Accentueaza ..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.                                                                                                   Recoman..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional pentru caini cu blana aurie. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Confera stralucire si accentueaza culoarea aurie/ aramie ..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Sampon  Profesional pentru caini cu blana alba. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Accentueaza culoarea alba si stralucirea  blanii.Specii ti..
42,51 lei
Fără TVA:39,00 lei
Indicatii:Spray Profesional pentru prelungirea stralucirii blanii. Formula speciala protejeaza impotriva deshidratarii. Blana va deveni catifelata si stralucitoare.Indicat in mod special pentru regenerarea tuturor tipurilor de blana!NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZ..
111,94 lei
Fără TVA:102,70 lei
Indicatii:Spray Profesional pentru prelungirea stralucirii blanii. Formula speciala mentine hidratarea firului de par si previne electrizarea. NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de utilizare:Pulverizati pe blana animalului. Piepetnat..
52,43 lei
Fără TVA:48,10 lei
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru revitalizarea si coafarea parului dificil de aranjat. Reduce efectul static si incretirea. Faciliteaza pieptanarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL..
52,43 lei
Fără TVA:48,10 lei
Indicatii:Spray Profesional cu dubla actiune, pe baza de Keratina. Formula speciala pentru o intretinere si ingrijire optima a blanii. Protejeaza firul de par impotriva agresiunilor provocate de pieptanare si impiedica incalcirea blanii.Ideal in ingrijirea raselor de caini cu blana ciufulita, greu d..
66,60 lei
Fără TVA:61,10 lei
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru pielea sensibila a cainilor din rasa Yorkshire Terrier. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL! Specii tinta: pisici..
58,10 lei
Fără TVA:53,30 lei
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru cainii cu blana alba. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos, de un alb stralucitor. NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de utilizare:Aplicati d..
52,43 lei
Fără TVA:48,10 lei
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru regenerarea blanii. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de utilizare:Aplicati dupa sampona..
52,43 lei
Fără TVA:48,10 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)